غذای سلامتی

تغذیه سالم

غذای سلامتی

تغذیه سالم

برای پاکی روح و جان غذای سلامتی مصرف کنیم .
چه بخوریم و چه نخوریم .
غذای مناسب هر زمان
غذای مناسب افراد با ویژگیهای مختلف

  • ۰
  • ۰

در این مطلب قرار است شما را با برخی رازهای کسب و کار فست فودهای بزرگ آشنا کنیم که هرگز در مورد آن ها به مشتری ها حرفی نمی زنند و همه تلاش شان این است که مردم کمتر در مورد این مسائل بدانند.


به طور مثال، برگرهای دودی و خوشمزه ای که در فست فودهای مورد علاقه خود میل می کنید، فقط در عرض 30 ثانیه طبخ شده و سپس به آنها اسانس اسموکی اضافه و سرو می شوند. یا مثلا نوشابه های دستگاهی چیزی جز ترکیب آب و اسانس نیستند. 

بیشتر غذاها طعم مشابهی دارند


فست فودهای زنجیره ای به خوبی می دانند که طعم مورد علاقه مشتری ها چیست و به همین خاطر است که بیشتر محصولات آنها طعمی مشابه دارد. به کارگیری این ترفند باعث رضایت همیشگی مشتری ها می شود.

برگرها در کوتاه ترین زمان ممکن پخته می شوند


شاید جالب باشد بدانید که فست فودی های بزرگ و زنجیره ای، برگرهای خود را در عرض 30 ثانیه طبخ و آماده می کنند. این گوشت ها پیش از پخت، پخته و فریز می شوند.


غذاها به گونه ای طراحی می شوند که در سریع ترین زمان ممکن خورده شوند


در رستوران های غذاهای ساندویچی، انسان ها به طور متوسط هم لقمه را فقط 12 بار می جوند، این در حالی است که در خارج از این رستوران ها، هر فردی حدود 15 بار غذای خود را می جود. هرچه غذا کمتر جویده شود، رضایت کمتری از غذا خواهید داشت و در نتیجه بیشتر می خورید تا به حس لذت از غذاخوردن دست پیدا کنید.


رنگ رستوران ها به گونه ای انتخاب می شوند که موجب تحریک بیشتر اشتهای شما بشوند.


اگر توجه کرده باشید تقریبا بیشتر فست فودی ها از ترکیب رنگ های قرمز و زرد برای طراحی فضای داخلی فروشگاه های خود استفاده می کنند. دلیل این امر آن است که این رنگ ها نوعی حس گرسنگی را در ناخودآگاه انسان بیدار کرده و باعث می شود، داخل رستوران شده و غذا میل کنید. این رنگ ها را به فرضیه کچاپ و خردل ربط می دهند.


هدف فست فودها، فروش غذاهای بیشتر به مشتری است


کارشناسان اعلام داشته اند که وقتی یک پیشنهاد به طور مستقیم به شما می شود، مخالفت با آن چندان آسان نخواهدبود. 85 درصد مردم بیشتر از مقداری که مصرف می کنند، غذا سفارش می دهند. یکی از دلایلش این است که سفارش گیرنده های غذا شما را به خرید موارد بیشتر ترغیب می کنند.


نوشابه های استاندارد، لیوان های بزرگ هستند


ساده ترین راه برای ارائه مقدار بیشتر نوشابه، افزایش اندازه لیوان هاست. مردم عموما نوشابه در اندازه متوسط سفارش می دهند اما جالب است بدانید اندازه استانداردی که فست فودها برای نوشابه های خود در نظر گرفته اند، بزرگ ترین اندازه لیوان است. یعنی اگر اندازه نوشیدنی خود را معین نکنید، آن ها به صورت خودکار، بزرگ ترین لیوان را به شما ارائه خواهندداد.


گوشت گریل شده یک توهم بیش نیست


برگرهایی که در رستوران های پرمشتری و فست فودهای زنجیره ای میل می کنید، از قبل پخته و فریز شده اند و همان طور که در بالا اشاره کردیم، در عرض 30 ثانیه گرم و ارائه می شوند. رستوران ها برای اینکه مشتری تصور کند گوشت در همان لحظه کباب و سرو شده، نوعی اسانس دودی مصنوعی به برگر اضافه می کنند تا بو و مزه اسموکی پیدا کند.

 

  • ۹۶/۰۳/۰۱
  • مهناز محبی

مضرات فست فودها

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی