در یکی از رستورانها نشستهاید و با خیال راحت به منوی غذایی نگاه میکنید و بیشتر به فکر آن هستید تا غذایی سفارش دهید که طعم خوبی داشته باشد و گرسنگی شما را رفع کند. در آن لحظه ممکن است هیچ چیز دیگری برایتان اهمیت نداشته باشد. اما بعد از اینکه کامل سیر شدید، ممکن است به دلایل مختلفی به فکر این بیفتید که این غذایی که میل کردهاید آیا دارای ارزش غذایی بوده است؟! این غذای مصرفی از چه موادی تهیه شده است؟!
آیا غذاهای مانده هم ممکن است در رستورانها سرو شود و اگر خبری از مواد غذایی تازه در تهیه این دستور غذایی نباشد چه بلایی بر سرمان میآید؟! این فکرها زمانی اوج پیدا میکنند که چند ساعت بعد از میل غذا دلدرد و حالت تهوع سراغتان بیاید و آن زمان است که میفهمید مسموم شدهاید. البته باید بگویم اگر از رستورانی که به آن سر زدهاید، مطمئن باشید و آن رستوران موردتایید سازمان غذا و دارو باشد، محال است با این مشکل مواجه شوید. با این حال برای تشخیص غذاهای مانده و کپک زده و آگاهی از عوارض احتمالی با دکتر حسین ایمانی، متخصص تغذیه در این باره صحبت کردهایم.