غذای سلامتی

تغذیه سالم

غذای سلامتی

تغذیه سالم

برای پاکی روح و جان غذای سلامتی مصرف کنیم .
چه بخوریم و چه نخوریم .
غذای مناسب هر زمان
غذای مناسب افراد با ویژگیهای مختلف

۲ مطلب در آبان ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

بلع سرکه می‌تواند درمان مؤثری برای بیماری‌های التهابی روده، درد معده، اسهال، تب و خستگی باشد.

 

به گزارش شفقنا به نقل از فارس ، محققان در تازه‌ترین یافته‌های خود سرکه را به عنوان یک آنتی‌بیوتیک و داروی دیابت معرفی کردند. 

 

معمولا مردم سرکه را به عنوان یک چاشنی در غذاهای مایع و آبکی خود استفاده می‌کنند و نمک و فلفل را به عنوان اصلی‌ترین طعم‌دهنده به غذاهای خود اضافه می‌کنند. 

 

  • مهناز محبی
  • ۰
  • ۰

اگر در دهه های گذشته مردم اطلاعات کمی درباره مضر بودن مصرف خارج از استاندارد نمک داشتند اما حالا با وجود رسانه ها و انتشار اخبار و اطلاعات بسیار در این خصوص، همه بخوبی زیانبار بودن مصرف زیاد نمک را به طور کامل می دانند. با این حال گویا برخی نانوایی‌ها علاوه بر نمک زیاد از سنگ نمک تصفیه نشده هم برای پخت نان استفاده می‌کنند که گفته می‌شود آثار مضری بر سلامتی بر جا می‌گذارد. 

مهمترین عارضه مصرف زیاد نمک، افزایش فشار خون، خطر سکته یا حمله قلبی برای افراد به ویژه سالمندان است در حالی که به تبع آن بیماری های دیگری نیز متوجه مصرف کننده آن می شود. 

با وجود همه زیان هایی که مصرف زیاد نمک برای انسان دارد ایرانی ها یکی از پرمصرف ترین افراد در جهان در مصرف این ماده هستند. براساس آماری، ایرانی ها سه برابر استاندارد جهانی نمک مصرف می کنند. 

  • مهناز محبی